Despre noi

„Stiinta nu numai ca nu este in contradictie cu spiritualitatea, dar poate fi o poarta catre aceasta.”

Peter Rusell

Umanitatea renaste pe un nou nivel spiritual in care stiinta redescopera ceea ce misticii spuneau dintotdeauna, si anume ca Universul este viu si ca ceea ce suntem noi, e mai mult decat pretindea stiinta mecanicista. Noi suntem interconectati, comunicam intre noi si cu Universul pe niveluri extrem de complexe, pe care abia incepem sa le descifram.

De aceea consideram ca omenirea e pregatita sa faca impreuna cu noi acest prim pas de intoarcere catre meditatie, catre spiritualitate, catre medicina naturista si holistica, trezind interesul imens pentru psihologia transpersonala.

Pentru fiecare dintre noi vine timpul sa privim in interior cu onestitate, atunci cand simtim „criza”. Criza este semnul transformarii, ceva trebuie sa moara, pentru ca apoi sa renasca. La nivelul unei persoane, dar si la nivelul intregii umanitati. Iar daca Constiinta a fost pana acum sora vitrega a Stiintei, asta nu inseamna ca sunt incompatibile, dimpotriva, studiile arata o conexiune stransa intre ganduri, senzatii, sentimente si zone specifice de activitate ale creierului.

Centrul MARILOR Oameni faciliteaza o incursiune in vidul ce exista dincolo de timp si spatiu, deschizand poarta pentru constiinta, creativitate, ordonare si plenitudine ca principii de baza ale naturii.

Evenimente stiintifice si spirituale